3.jarní mistrovský zápas dorostu

07.04.2015 13:33

TJ Sokol Chotětov : SK Benátky - hráno na UMT v Benátkách      1   :   5  (poločas 1 : 4)

Ve 3. utkání jarní části sezony jsme se střetli na UMT s týmem SK Benátky.

Z pohledu umístění obou týmů v tabulce 1A třídy jsme měli být favority tohoto derby.

V 1.poločasu jsme však bohužel předvedli nejhorší výkon této sezony, ve které se nám jinak celkem daří. Přestože jsme v utkání po krásném gólu Martina Šelemona vedli, nedokázali jsme vydařený vstup do utkání proměnit v dobrý kolektivní a zodpovědný výkon. Chybovali jsme opět v defenzivní fázi, zejména na naší levé straně obranné řady jsme nepochopitelně chybovali a propadali v bránění soupeře, kterého jsme nechávali takřka bez bránění posílat střely a centry k naší brance a soupeř nás trestal velmi lacinými brankami (poločas 1 :4 !!!).

Po přestávce jsme vystřídali J.Potůčka P.Martiakem na postu levého obránce, stopera M.Součka jsme přesunuli do středu zálohy (stopera pak dobře odehrál Karel Boček) a hra dostala z naší strany konečně spád. Soupeře jsme celý 2.poločas přehrávali rychlostí a důrazem, i kombinačně jsme konečně předvedli, že fotbal hrát umíme a přestože jsme žádnou ze šancí neproměnili (chybělo nám i trochu štěstí), alespoň částečně jsme napravili dojem z 1.poločasu. Gól, který jsme dostali ke konci zápasu do naší otevřené obrany byl už jen výsledkem naší ofenzivní chuti po zkorigování skóre a taktéž samozřejmě trpkou tečkou za celkově a jednoznačně nevydařeném utkání proti soupeři, kterého jsme bohužel ani podruhé v sezoně nedokázali porazit.

Nutno podotknout, že jsme v tomto utkání zklamali i jako trenéři týmu, neboť jsme na špatnou hru týmu reagovali změnami v sestave až po 1.poločase.

 

Branka : Martin Šelemon

Sestava : Houda, M.Souček, P.Vaňousek, Novák, J.Potůček, Vávra, Chodůr, Boček, Berka, Šelemon, Kern P.

 

Střídali :  Martiak Petr, Šulc Jakub, Motl Jiří, Maršík Jan

Chybějící : Hlavatý Ondřej, Petrtýl Jan, Kubeček David