5.jarní utkání "A" týmu

29.04.2015 15:44

FK Zdětín : TJ Sokol Chotětov "A"  1 : 1 (0 : 1) V tomto derby jsme na rozdíl od 3 předcházejících naplno nebodovali, přestože jsme toto utkání zcela jistě nepodcenili a očekávali jsme vyrovnaný souboj. Soupeř byl od posledního vzájemného souboje posílen o některé nové (staronové) hráče a předváděl celkem pohledný fotbal. Náš tým měl naopak se sestavou určité trable, a to v podobě zdravotně indisponovaného kapitána Jirky Linka, který hrál se sebezapřením,stejně tak, jako brankář Radek Skalák. V základní sestavě nám pak stále z důvodu zranění chyběl Ondra Vaňousek a dlouhodobě v rekonvalescenci je Ondra Souček.

V 1.poločase jsme se sice dostali po proměněné penaltě (faul na Petra Buryána potrestal Honza Pečenka) do vedení, ale ve 2. poločasu jsme bohužel ze stejné standardní situace inkasovali (cca 60.min). Brzy poté odstoupil ze hry Honza Pečenka, střídal i Petr Buryan a do hry se zapojil Martin Nežerka a rekonvalescent Ondra Vaňousek, ke konci zápasu pak ještě zasáhl do hry 2.ternér Karel Vetešník.

V dalším průběhu hry měli pár šancí domácí, ale i naši hráči (zejména hlavičky J.Linka, M.Rusiňáka a střely L.Kořínka a M.Součka byly nebezpečné), žádne z nich však neznamenaly změnu skóre, a tak jsme se s naším dlouholetým rivalem rozešli smírně.

Bohužel pro naše mužstvo je tato ztráta bolestná, protože náš soupeř o čelo tabulky Rejšice "B" stáhl náš náskok na pouhé 3 body.

I nadále máme však vše ve svých "rukou" a toto chceme potvrdit hned v následujícím a taktéž nelehkém utkání s týmem Sokol Struhy.

 

Střelci : Honza Pečenka

Sestava : Skalák, Vrána, Kořínek L., Váňa, Souček M., Linek, Moulis, Pečenka, Rusiňák, Buryán, Kern P.

Střídali : Nežerka Martin, Vaňousek Ondřej, Karel Vetešník

Připraven : Marek Beneš

Chyběli : Ondra Souček