5.jarní utkání dorostu

19.04.2015 20:18
Sokol Chotětov : Bělá 3 : 3  (poločas 2 : 1) Soupeř v tomto utkání dokazoval, proč se nachází na 2.místě tabulky 1.A třídy dorostu. Předváděl pohlednou kombinační hru a ve středu pole naše hráče přehrával.
Náš tým však dobře bránil a po rychlé útočné akci již ve 2. minutě krásně zakončil Milan Chodůr. Bohužel hned za minutu soupeř po naší chybě vyrovnal. Poté měli opět navrch hosté, ale naši hráči opět udeřili po rychlé útočné akci, když si na pravé křídlo naběhl Adam Berka a z ostrého úhlu prostřelil hostujícího gólmana (2:1). V 1.poločase ještě musel vystřídat indisponovaného Martina Šelemona střídající Jirka Motl.Po poločase byli znovu aktivnější hosté a vývoj skóre dokázali po našich hrubých chybách a nedůslednosti v obranné činnosti otočit 2:3). Cca v 70. minutě jsme provedli v sestavě několik změn. Na levý okraj obrany nastoupil místo Kuby Potůčka, který se přesunul do útoku Ondra Hlavatý, na pravého beka se z pozice předstopera postavil ofenzivněji hrající Dan Novák (vystřídal Petra Martiaka), na předstoperu zaskočil střídající Jakub Šulc a ve středu zálohy nahradil Michal Souček Karla Bočka, který pro změnu zastal pozici stopera.
Tyto změny nám viditelně napomohly a soupeře jsme dostávali až do konce utkání pod trvalý tlak.
Tento se nám podařilo nakonec Karlem Bočkem v 89.minutě i zúročit , když si naběhl z pozice stopera až do velkého vápna hostů a z přehledem skóroval. Skóre utkání jsme tak alespoň vyrovnali a to hlavně díky bojovnosti celého týmu a znatelné chuti toto utkání neprohrát!

 

Branky : Milan Chodúr, Adam Berka, Karel Boček

 

Sestava : Houda,  M.Souček, Novák, Martiak, Potůček J., Vávra, Chodůr, Boček, Berka, Šelemon, Kern

 

Střídali :  Motl Jiří, Šulc Jakub, Hlavatý Ondřej
Připraveni : Jan Petrtýl, Jan Maršík
Chybějící : David Rudolf