Napsali o nás:

02.10.2014 22:23

Boleslavský deník:

Chotětov – Zdětín 3:0 (2:0)
V sousedském derby byl domácí favorit jednoznačně lepším týmem, když měl po celý zápas výraznou převahu, ale slabinou byla chabá koncovka. Hosté v Chotětově zklamali, zvláště v prvním poločase, kdy se nezmohli na jedinou kloudnou akci. O jejich „aktivitě" svědčí první střela na branku Chotětova v 60. minutě. Druhý poločas byl už vyrovnanější než ten první, ale tady si pro změnu Zdětín neodpustil jednoho vlastence.
Nejhezčím momen...tem zápasu byl určitě gól domácího Vrány, který rozvlnil síť za zády bezmocného Hlaváčka z 25 metrů nádhernou dělovkou. Nutno podotknout, že brankář Hlaváček, patřil k tomu lepšímu, co Zdětín v derby ukázal.
Po nevýrazném úvodu zápasu a oťukávané převzal otěže zápasu Chotětov a v 18. minutě se dostal do vedení po gólu Pečenky. Pak přišel zmiňovaný gól Vrány. To bylo do poločasu vše, i když domácí měli dost šancí.
Druhý poločas už výraznou převahu Chotětova nepřinesl, ale na 3:0 zvýšil vlastní brankou obránce Honzátko. I když šlo o derby, zápas se odehrál v klidu a rozhodčí musel tasit kartu jen ve třech případech.
Branky: 18. Pečenka, 21. Vrána, 68. vlastní. Rozhodčí: Vrabec. ŽK: 1:2. Rohy: 5:4. Diváci: 60. Hráč zápasu: Linek – Votruba.
Chotětov: Skalák – Vaňousek (83. Koťátko), Moulis, Vrána, Kořínek – Beneš, Rusiňák, Pečenka, Nežerka (59. Kern) – Linek, Buryán (75. Vetešník).
Zdětín: Hlaváček – Feri (74. Straka), Baďura (46. Pýcha), Honzátko, Bambuch – Vaňousek (33. Kinzl), Adášek, Votruba, Volejník – Husák, Těšínský.