Poslední utkání "A" týmu a oslava postupu

09.06.2015 15:25

TJ Sokol Chotětov "A"  : Skalsko "A" 3 : 1  (1 : 1)

V posledním utkání sezony jsme za enormně horkého počasí výsledkově potvrdili postavení v tabulce, i když herně nebyl 1.poločas z naší strany tolik atraktivní.                 V poločase druhém jsme již potvrdili i herně roli faforita a díky 2 zásahům Ondřeje Součka jsme zvrátili skóre utkání na svou stranu.

I v posledním utkání jsme tedy zvítězili a ihned po zápase jsme začali oficiálně slavit prvenství v soutěži a postup do OP mužů.

Nejprve předseda oddílu poděkoval všem hráčům, které jmenovitě zmínil, další dík patřil členům výkonného výboru a  dalším nejmnovaným spolupracovníkům, taktéž představitelům Městysu Chotětov v čele se starostou Blahoslavem Jírů a také  všem sponzorům.

Hráči pak obdrželi vítězná trička s logem klubu a poté již mohl kapitán týmu Jirka Linek za hlasité podpory diváků i samotných hráčů pozvednout pohár pro vítěze.

Následovaly oslavy v podobě focení, kropení diváků a spoluhráčů lahodným mokem šampaňského a na řadu přišly i vítězné doutníky.

Sestava : Skalák Radek, Vrána Jakub, Kořínek Ladislav, Vaňousek Ondřej, Váňa Matěj, Moulis Michal, Linek Jirka,  Pečenka Honza,Nežerka Martin, Buryán Petr, Rusiňák Michal

Branky : Souček Ondřej 2X, Pečenka Jan

Střídali :  Souček Ondřej,  Souček Michal,  Vetešník Karel, Kern Patrik, Kořínek Rosťa (připraven)

Chyběli v zápase : Beneš Marek ( zraněný, utkánní však přítomný)